Mechanisch operator procesindustrie – Techmatch – OosterhoutAllround Monteur – VNOM – OosterhoutOnderhoudsmonteur machines / installaties – Techmatch – OosterhoutCalculator / werkvoorbereider sloop – Eminent – OosterhoutSenior binnendienst Duitse taal – Luba – OosterhoutElektromonteur Utiliteit, Woningbouw en Retail – Ymatch – OosterhoutProjectleider elektrotechniek – Eminent – OosterhoutProjectleider gevelbouw – Eminent – OosterhoutDraaier/ Frezer – VNOM – OosterhoutMedewerker technische dienst elektrotechnisch – Techmatch – OosterhoutEngineer beveiligingstechniek – Eminent – OosterhoutPlancoördinator – Eminent – OosterhoutMontagemedewerker hout – VNOM – OosterhoutMontagemedewerker hout – Techmatch – Oosterhout

JobID = 30e0.07

Aanbod

JobID = 1a0.07

Wat ga je doen?Heb jij ervaring als Allround Monteur? Ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan zoeken wij jou! Als Allround Monteur ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aan diverse soorten materieel. Verder behoren de onderstaande werkzaamheden tot jouw functie:• Snel en effectief verhelpen storingen en je verricht preventief en correctief onderhoud aan productiemachines en …

Lees meer…

JobID = 34g0.07

Aanbod

Functie omschrijving

Lees meer…

JobID = 33e0.07

In de rol van calculator / werkvoorbereider zal jouw focus in eerste instantie liggen op het calculeren. De organisatie heeft met flink wat nieuw werk in de portefeuille erbij gekregen. Dit begint natuurlijk met calculeren van hij bestek en dus opstellen van de begroting. De piek in het werk op calculatiegebied zal zich op de duur verplaatsen naar de werkvoorbereiding waardoor je steeds meer in ee…

Lees meer…

JobID = 31g0.14

In deze rol adviseer jij de beste IT producten aan klanten. Als jij vooraf al weet dat de combinatie van de verschillende componenten die de klant wil niet gaat werken ben jij hier eerlijk in. Natuurlijk adviseer jij ze dan zeker wat wel werkt! Maar jouw taken pakket is nog uitgebreider denk hier bij aan:

 • Samen met de account managers de grote accounts bediene…

  Lees meer…

  JobID = 1a0.07

  Ben jij de Elektromonteur die wij zoeken?Werk jij graag in een afwisselende omgeving en kan je zelfstandig goed uit de voeten?Dan is deze functie wellicht iets voor jou!Je komt terecht in een kleinschalig en warm bedrijf dat zich richt op vakkundig en betrouwbaar installatiewerk.Werkzaamheden worden altijd meet grote zorg en oog voor kwaliteit uitgevoerd.Je komt te werken op verschillende projecte…

  Lees meer…

  JobID = 1a0.07

  De werkzaamheden bestaan uit het direct rapporteren aan de directie. Jij geeft leiding aan de tekenaars, werkvoorbereiders en leidinggevende monteurs. De verantworodelijkheid voor de kwaliteit, veiligheid en rendement van het project liggen volledig in jouw handen. Als projectleider begeleid jij de werknemers die direct betrokken zijn bij de projecten.Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrech…

  Lees meer…

  JobID = 25y0.07

  In de rol van Projectleider ben jij verantwoordelijk voor het aantal toegewezen klanten in de we...

CategorieënGeen categorie