Mechanisch operator procesindustrie – Techmatch – OosterhoutProjectleider w – Eminent – OosterhoutMontagemedewerker hout – Techmatch – OosterhoutTegelzetter – VNOM – OosterhoutSchoonmaker (interieur bedrijven, instellingen) – UWassistent – OosterhoutWerkvoorbereider elektrotechniek – FYGI – OosterhoutMechanisch operator procesindustrie – Techmatch – OosterhoutProjectleider w – Eminent – OosterhoutMontagemedewerker hout – Techmatch – OosterhoutMontagemedewerker hout – Techmatch – OosterhoutMechanisch Monteur TD – VNOM – OosterhoutSoftware engineer industrie – Voort – OosterhoutPlanner – Eminent – OosterhoutMontagemedewerker hout – VNOM – OosterhoutAssemblagemonteur industriële elektronica – VNOM – OosterhoutMonteur elektrische installaties – VNOM – OosterhoutWerkvoorbereider bouw – VNOM – Oosterhout

JobID = 24×0.07

Aanbod

JobID = 24×0.07

In deze functie als Projectleider-WTB moet je denken aan de volgende werkzaamheden:• Verantwoordelijk voor de planning• Technisch en financieel verantwoordelijk voor projecten in uitvoering• Ondersteunen bij de verwerving van nieuwe projecten• Zorgdragen voor projectvoorbereiding• Opstellen van projectbegrotingen• Bewaken van de voortgang van de gemaakte kosten en ingrijpen bij eventue…

Lees meer…

JobID = 24y0.07

Aanbod

JobID = 22w0.07

Wat ga je doen?

Ben jij een allround tegelzetter die wij zoeken voorin de onderhoud of renovatie? Lees dan snel verder! Binnen defunctie als allround tegelzetter ga je je bezig houden met devolgende werkzaamheden:

Lees meer…

JobID = 17q0.07

UWassistent zoekt een huishoudelijke hulpin Oosterhout!

Wie zijnwij?

UWassistent levertpersoonlijke dienstverlening op maat. We helpen op die manierouderen en andere hulpbehoevenden om op een fijne manierzelfstandig te kunnen blijven wonen. Met een beetje hulp willen wehet leven van de ouderen makkelijker maken, zodat ze voluit van hetleven kunnen genieten.

JobID = 24y0.07

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collegadie ons team van werkvoorbereiders komt versterken. In de rol vanwerkvoorbereider ben je de assistent van de projectleider en samenmet jullie team maken jullie binnen de afgesproken kaders hetproject tot een succes.

In deze dynamischefunctie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen vangehele elektrotechnische installaties, waaronder lic…

Lees meer…

JobID = 24y0.07

Aanbod

JobID = 24y0.07

In deze functie als Projectleider-WTB moet je denken aan de volgende werkzaamheden:• Verantwoordelijk voor de planning• Technisch en financieel verantwoordelijk voor projecten in uitvoering• Ondersteunen bij de verwerving van nieuwe projecten• Zorgdragen voor projectvoorbereiding• Opstellen van projectbegrotingen• Bewaken van de voortgang van de gemaakte kosten en ingrijpen bij eventue…

Lees meer…

JobID = 18r0.07

Aanbod

JobID = 14n0.07

Aanbod

Functie omschrijving

JobID = 17q0.07

Wat ga je doen?Heb jij ervaring als Mechanisch Monteur TD? Ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan zoeken wij jou! Als Allround Monteur TD ben jij op de buitendienst verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aan diverse soorten materieel. Verder behoren de onderstaande werkzaamheden tot jouw functie:• Snel en effectief verhelpen storingen en je verricht preventief en correctief onderhou…

CategorieënGeen categorie