Montagemedewerker hout – Techmatch – OosterhoutMechanisch Monteur TD – VNOM – OosterhoutSoftware engineer industrie – Voort – OosterhoutPlanner – Eminent – OosterhoutMontagemedewerker hout – VNOM – OosterhoutAssemblagemonteur industriële elektronica – VNOM – OosterhoutMonteur elektrische installaties – VNOM – OosterhoutWerkvoorbereider bouw – VNOM – OosterhoutProcesoperator – VNOM – OosterhoutKozijnenmonteur – Covebo – OosterhoutElectrical Engineer Medische Machinebouw – LMH Engineering – OosterhoutOnderhoudsmonteur machines / installaties – Techmatch – OosterhoutMedewerker technische dienst elektrotechnisch – Techmatch – OosterhoutMechanisch operator procesindustrie – VNOM – OosterhoutMedewerker verkoop binnendienst Duits – Luba – OosterhoutMonteur elektrotechnische panelen – Techmatch – Oosterhout

JobID = 14n0.07

Aanbod

Functie omschrijving

JobID = 17q0.07

Wat ga je doen?Heb jij ervaring als Mechanisch Monteur TD? Ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan zoeken wij jou! Als Allround Monteur TD ben jij op de buitendienst verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aan diverse soorten materieel. Verder behoren de onderstaande werkzaamheden tot jouw functie:• Snel en effectief verhelpen storingen en je verricht preventief en correctief onderhou…

Lees meer…

JobID = 16p0.07

Ben jij een enthousiaste en pro-actieve software engineer? En heb jij ervaring als software engineer in de industrie? Dan is deze vacature van software engineer industrie geschikt voor jou!Als software engineer industrie behoren de volgende taken tot je takenpakket:• Het opstellen van ontwerp en test documenten in overleg met de Projectleider en de klant• Het programmeren van PLC’s (siemens S7…

Lees meer…

JobID = 14n0.07

De planner binnen deze organisatie is in eerste instantie verantwoordelijk voor de volgende taken:• Zorg dragen voor een optimale inzet van mensen en middelen• Snel schakelen bij plots opkomende veranderingen en omstandigheden• Verantwoordelijk voor dag- en regieklussenDaarnaast ligt er wanneer je dit gemasterd een andere uitdaging in het verschiet. Deze organisatie is namelijk voornemens om…

Lees meer…

JobID = 13m0.07

Wat ga je doen?

Heb jij ervaring als Allround Monteur? Ben jij opzoek naar een vaste baan? Dan zoeken wij jou! Als Allround Monteurben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aandiverse soorten materieel. Verder behoren de onderstaandewerkzaamheden tot jouw functie:

Lees meer…

JobID = 18r0.07

Wat ga je doen?

Als Assemblagemonteur ga je aan de slag bij eenbedrijf dat verantwoordelijk is voor diverse reinigings- eninspectiewagens. Op de werkplaats zul je je gaan bezighouden methet opbouwen van diverse installaties. Verder ben jeverantwoordelijk voor het uitvoeren voor de volgendewerkzaamheden:

Lees meer…

JobID = 14n0.07

Wat ga je doen?

Wil jij per direct aan de slag als Project Engineer?Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Project Engineer ben je onderandere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van producten dieoptimaal aansluiten bij behoefte van de klant en werk je directsamen met de afdeling sales. Daarnaast zijn de hoofd werkzaamhedenonder andere:

Lees meer…

JobID = 13m0.07

Wat ga je doen?

CategorieënGeen categorie