Monteur gevelelementen – Covebo Uitzendgroep B.V. – OosterhoutOperator – chemische – en petrochemische industrie – Luba – OosterhoutMedewerker technische dienst elektrotechnisch – VNOM – OosterhoutMontagemedewerker hout – Techmatch – OosterhoutMontagemedewerker hout – Techmatch – OosterhoutMechanisch operator procesindustrie – Techmatch – OosterhoutAllround Monteur – VNOM – OosterhoutOnderhoudsmonteur machines / installaties – Techmatch – OosterhoutCalculator / werkvoorbereider sloop – Eminent – OosterhoutSenior binnendienst Duitse taal – Luba – OosterhoutElektromonteur Utiliteit, Woningbouw en Retail – Ymatch – OosterhoutProjectleider elektrotechniek – Eminent – OosterhoutProjectleider gevelbouw – Eminent – OosterhoutDraaier/ Frezer – VNOM – OosterhoutMedewerker technische dienst elektrotechnisch – Techmatch – OosterhoutEngineer beveiligingstechniek – Eminent – OosterhoutPlancoördinator – Eminent – OosterhoutMontagemedewerker hout – VNOM – OosterhoutMontagemedewerker hout – Techmatch – Oosterhout

JobID = 37g0.07

JobID = 1a0.14

Je bent als operator verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden volgens de geldende werkinstructies en procedures. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de hand van werkopdrachten welke je rapporteert aan de teamleider en/of taakgroepleider als de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Je ziet er zelf op toe dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Onveilige situaties meld je…

Lees meer…

JobID = 34g0.07

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als SalesEngineer? Neem dan contact met ons op! Voor de commerciëlebinnendienst van onze organisatie die actief is in deindustriële aandrijfconcepten en automatisering zijn wij per directop zoek naar een professional die ons proces in goede banen komtbegeleiden! Om de functie optimaal uit te kunnen oefenen, krijg …

Lees meer…

JobID = 31g0.07

Aanbod

Functie omschrijving

JobID = 31g0.07

Aanbod

Functie omschrijving

Lees meer…

JobID = 30e0.07

Aanbod

JobID = 1a0.07

Wat ga je doen?Heb jij ervaring als Allround Monteur? Ben jij op zoek naar een vaste baan? Dan zoeken wij jou! Als Allround Monteur ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aan diverse soorten materieel. Verder behoren de onderstaande werkzaamheden tot jouw functie:• Snel en effectief verhelpen storingen en je verricht preventief en correctief onderhoud aan productiemachines en …

Lees meer…

JobID = 34g0.07

Aanbod

Functie omschrijving

Lees meer…

JobID = 33e0.07

In de rol van calculator / werkvoorbereider zal jouw focus in eerste instantie liggen op het calculeren. De organisatie heeft met flink wat nieuw werk in de portefeuille erbij gekregen. Dit begint natuurlijk met calculeren van hij bestek en dus opstellen van de begroting. De piek in het werk op calculatiegebied zal zich op de duur verplaatsen naar de werkvoorbereiding waardoor je steeds meer in ee…

Lees meer…

JobID = 31g0.14

In deze rol adviseer jij de beste IT producten aan klanten. Als jij vooraf al weet dat de combinatie van de verschillende componenten di...

CategorieënGeen categorie